Svjedočanstva

Alergijski rinitis i konjuktivitis

Moje zdravstvene tegobe su započele 2013. s kožnim osipom zbog kojeg sam dobivala kortikosteroidne kreme i masti, te sam vrlo brzo razvila simptome alergijskog rinitisa koji su se javljali svake godine u proljeće, a u zadnjoj 2018. prije nego sam došla kod dr. Ninčević ( proljeće 2019.), počeli su se javljati i u jesen. Nakon pomne analize doktorica mi je prepisala lijek kojeg sam trebala uzimati tri dana.

Iskreno, bila sam skeptična prema tim kuglicama, ali na moje iznenađenje i sreću simptomi su se počeli povlačiti, te od 2019. kada sam započela terapiju do danas (2021.) alergija se u potpunosti povukla. Strahovala sam da li će dolaskom proljeća ponovno doći do curenja nosa,  nesnosnog svrbeža, ali na moju sreću ništa od toga. Ne koristim nikakve kemijske lijekove zadnjih dvije godine.

Nikolina Radić Baraba

Pošaljite poruku

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s pravilima o privatnosti Equilibrium Homeopatija i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.