Aktualno

CIJEPLJENJE-kontrola prirode, regeneracija ili degeneracija ljudske vrste??

CIJEPLJENJE-kontrola prirode, regeneracija ili degeneracija ljudske vrste??

Cijepljenje populacije je postala "vruća" tema današnjice. Nešto što se smatralo izuzetno efikasnim u sprječavanju bolesti, danas se pokazalo izuzetno degenerativnim za humanu vrstu.

Moderno zapadno društvo je nekoliko generacija unazad sustavno procjepljivano, te su samo pojedine sretne jedinke cijepljenje izbjegle.

Naime, u medicini koja ima mehanicistički pogled na ljudski organizam i percipira ga kao jedan mehanički stroj smatra se kako cjepivo uzrokuje produkciju humoralnog i staničnog imuniteta protiv odgovarajućeg mikroorganizma, te da nas protutijela štite od infektivnih bolesti koje taj virus uzrokuje u ljudskom tijelu.

Ova teorija je naizgled točna s molekularnog aspekta, samo što se ta protutijela trebaju stvoriti prirodnim putem, preboljenjem akutne infektivne bolesti bez kemijskog tretiranja organizma ili cijepljenja, a istodobno da čovjek ne uđe u stanje kroničnih tegoba.

Jer ukoliko čovjek nakon cijepljenja počinje patiti od suptilnih nespecifičnih kroničnih tegoba, te nije više funkcionalan kao što je bio prije cijepljenja (poremećaj koncentracije i analitičkog razmišljanja, iritabilitet i netolerancija, kroničan umor i nesanica), ne može se reći da je čovjek zdrav. Taj čovjek je upravo, ukoliko se ništa dramatično emotivno (gubitak drage osobe ili posla) nije dogodilo u njegovom životu, je zahvaljujući upravo cjepivu ušao u stanje koje ga u realnosti "štiti" od akutne infektivne bolesti. Takva osoba je u težem zdravstvenom stanju, u kroničnom subinflamatornom stanju koje može dugo trajati do pojave specifičnih simptoma vezanih za unutarnji organ ili organski sustav koje se počinju manifestirati i na fizičkom nivou promjenama u strukturi organa.

To se upravo dogodilo modernom zapadnom društvu, jer su cijepljenjem akutne infektivne i dječje bolesti "istrijebljene", ali istodobno je došlo do razvitka kroničnih tegoba širokog spektra od jednostavnih kožnih oboljenja, preko kardioloških oboljenja, karcinoma i najgorih mogućih neuroloških oboljenja-Alzheimer, Multipla skleroza, ALS, Miastenija gravis.

Paradoksalno je da što je društvo tehnološki razvijenije, te materijalno bogatije, uz razvitak jake farmaceutske industrije, da je kronično bolesnije. Agresija, nasilje, depresija su karakteristike takvih društava, nemir i netolerancija su na niskom nivou.

Cjepivom se  organizam dovodi u stanje supresije imuniteta, na način da se potiskuje akutno inflamatorno stanje, akutna infekcija u kojoj je temperatura koju razvija organizam veća od 38.5-39C, uz istovremeno razvijanje kroničnih DEGENERATIVNIH tegoba s razvitkom više ne tako visoke temperature, već one iscrpljujuće do maksimalno 38C. To se može vidjeti u primjerima čitavog niza bolesti. Stoga je cijepljenje uzrok degeneracije vrste.

Pravilnim tretiranjem akutne infekcije s visokim febrilitetom, a da nakon toga ne dođe do kroničnih nespecifičnih tegoba,  može reći da je došlo do REGENERACIJE organizma. To se može postići pravilno odabranim homeopatskim lijekovima.

Imunitet nisu samo neutrofili, limfociti, makrofagi ili imunoglobulini, već puno kompleksnija i složenija funkcija organizma, koja na fizičkom nivou ide od normalne i ujednačne neurotransmitorske sekrecije centralnog živčanog sustava (inhibicija i eksitacija) i ima funkciju da održava organizam u homeostazi na način da se može nositi s vanjskim faktorima kako materijalne (miktroorganizmi), tako i nematerijalne prirode (mentalno-emotivni stresori).

 Nešto najbliže što bi se moglo reći o fizičkoj strukturi koja ima značajnu ulogu u samom procesu imuniteta  je funkcija limbičkog sustava.

U ljudskom organizmu, preciznije u ljudskom mozgu postoji sistem koji se zove LIMBIČNI SUSTAV i ima centralnu poziciju u živčanom sustavu.

Limbični sustav ima najvažniju ulogu u zdravlju i bolesti ljudskog organizma. 

Najvažniji dio limbičnog sustava je HIPOTALAMUS koji je smješten centralno u sustavu, te je dvosmjernim komunikacijskim putevima povezan sa svim razinama limbičnog sustava. Zajedno sa strukturama koje su s njim čvrsto povezane, hipotalamus šalje signale u tri smjera, prema natrag i dolje u moždano deblo, prema gore u područja velikog mozga i moždane kore i u hipotalamični držak (infundibulum) za potpun ili djelomičan nadzor nad većinom sekrecijskih funkcija stražnjeg i prednjeg režnja hipofize.

Naime ova izuzetno mala struktura mozga veličine nekoliko kubičnih centimetara je najbitniji dio mozga, te ovisno o stimulaciji koja dolazi izvana (okoline), ulaz je za bolest ili zdravlje. Radi se o strukturi duple kvalitete, negativne i pozitivne. 

Najvažnija anatomska struktura zdravlja čovjeka.

Funkcija hipotalamusa u organizmu : kontrola kardiovaskularnog sustava, regulacija tjelesne temperature i vrućica, regulacija vode u tijelu, regulacija kontraktilnosti maternice i istiskivanje mlijeka, regulacija probavnog sustava i hranjenja, regulacija nad endokrinim lučenjem hormona prednjeg režnja hipofize, sposobnost organizma za produkciju pozitivnih i negativnih emocije


Cjepivo po mojem promišljanju, su biološko-kemijski materijal i kao takav djeluje upravo na ovu strukturu organizma koju negativno stimulira. Neprirodno forsiranje organizma na produkciju, ali ne bez posljedica. Kod pojedinih jedinki, ukoliko su zdrave i jake konstitucije i dobrog imuniteta doći će do razvijanja visoke temperature, vrućice (inflamacije), te će se organizam vratiti u balans (ekvilibriujum) nakon izvjesnog vremena. U tom slučaju neće doći do razvitka kroničnih tegoba. 

Homeostaza ili balans jedinke je njena radna funkcionalnost, potpuna koncentracija na kreativan posao. To znači da nema psihofizičkih poremećaja.

Ukoliko, jedinka koja je procijepljena nije u mogućnosti više razviti visoku temperaturu veću od 38.5C, a istodobno je došlo do razvitka kroničnih simptoma, kod takve jedinke je došlo do razvitka bolesnijeg, kroničnog stanja (subinflamatornog). Dolazi do promjena u kemijskim reakcija organizma koje se manifestiraju ili hipo ili hiperprodukcijom. Došlo je do gubitka UNUTARNJEG MIRA.

To je vidljivo u primjerima kod razvitka poremećaja hiperaktivnosti djece ili hipoaktivnosti djece nakon procjepljivanja. Mnoge studije su pokazale da kod ovakve djece sposobnost organizma da razvije visoku temperaturu je znatno reducirana.

U realnosti se događa pojava, da dijete više ne može pratiti školski program, da mu je pažnja slaba ili nikakva, da je nemiran, da više nema socijalnog ponašanja, da je agresivno, iritabilno, anksiozno, fobično, da je mentalno-emocionalno odsutno i hladno s odsustvom empatije, dolazi do promjene u reakciji na hranu, te se javljaju želje i averzije .

Na fizičkom nivou došlo je do subinflamacije. Upalni proces je promijenio lokaciju u organizmu.

Cijepljenje populacije je destrukcija i degeneracija ljudske vrste i pokušaj kontrole prirode u njenom selekcijskom mehanizmu. Odražava se u eksploziji kardiovaskularnih, plućnih, gastroenteroloških, neuroloških, kancerogenih i sistemskih autoimunih, mentalnih poremećaja. Patnji koja je dugotrajna i odražava se na kvalitetu života jedinke. Mislim da bi svatko od nas radije odabrao manji i kvalitetniji (funkcionalni) život, nego dug, nekvalitetan (nefunkcionalan) i pun patnje.

 "Kolektivni imunitet" društva o kojem zbori znanstvena medicina na epidemijsku infektivnu bolest se događa upravo zbog toga što je društvo u realnosti kronično bolesno.


Podloga bolesti je INFLAMACIJA, te njenim pravilnim tretiranjem dovodimo čovjeka do zdravlja, a krivim tretiranjem vodimo ga u stanja kroničnih tegoba.

Jedinica koja je mjerilo ljudskog zdravlja je FUNKCIONALNOST ORGANIZMA, ali da istovremeno individua ne uzima kemijske lijekove.

Svaka osoba stvorena od Boga treba imati temeljno pravo da li će se cijepiti ili ne i ne bi smjela biti diskriminirana zbog toga u društvu.Pošaljite poruku

Slanjem upita putem ovog obrasca potvrđujete kako ste upoznati s pravilima o privatnosti Equilibrium Homeopatija i slažete se s njima. Ovime također dajete suglasnost (privolu) za prikupljanje i obradu osobnih podataka navedenih u obrascu, a koji su nam neophodni da bismo mogli udovoljiti Vašem zahtjevu.