heart

Sve kronične bolesti su stanja SUBINFLAMACIJE organizma. To znači da su dijelovi organizma i organskih sustava u kroničnom upalnom stanju koji se manifestiraju sa specifičnim simptomima vezanim za pojedini organ ili organski sustav.

Pa su tako primjeri kroničnih upalnih bolesti: ALERGIJA, DERMATITIS, EKCEM, AKNE, ANEMIJA, LEUKEMIJA, PLAZMACITOM, OSTEOARTRITIS, ASTMA, KOPB, HIPERTENZIJA, HIPOTENZIJA, ANGINA PEKTORIS, MIOKARDIOPATIJA, HIPERTIREOZA, HIPOTIREOZA, HEPATITIS, CIROZA JETRE, DIJABETES, PANKREATITIS, ULCEROZNI KOLITIS, GASTRITIS, ŽELUČANI ULKUS, KRONIČNI NEFRITIS, MIOM, ENDOMETRIOZA, STERILITET, PROSTATITIS, KRONIČNI CISTITIS, EPILEPSIJA, PARKINSON, ALZHEIMER, ALS, DISTONIJA, MIASTENIJA GRAVIS, MULTIPLA SKELEROZA, REUMATOIDNI ARTRITIS, SISTEMSKI LUPUS ERITEMATOSUS, KARCINOMI, EMOCIONALNO-MENTALNE BOLESTI, AUTIZAM, POREMEĆAJ HIPERAKTIVNOSTI KOD DJETETA, ITD.

U kronično upalno stanje organizam je ušao nakon KRIVOG tretiranja akutne upalne infekcije (supresije) s visokom temperaturom većom od 38.5C. Nakon toga nastupa dug latentan period u kojem dolazi do aktivacije obiteljske predispozicije, te početka nastanka simptoma kroničnog oboljenja koje je vremenom progresivno.

Izliječenje je PROCES koji se sastoji od SLIJEDA pravilno odabranih homeopatskih lijekova koji organizam polako vraća iz subinflamatornog stanja do stanja u kojem je organizam sposoban razviti visoku temperaturu veću od 38.5, a da pri tome ne koristi antibiotike i antipiretike.

Pogledaj više

Pravilno odabranim lijekom dolazi do STIMULACIJE imunološkog sustava i pokretanja procesa izliječenja.

Pogledaj više
heart

Liječenje infektivne bolesti COVID 19 i njene kronične posljedice POSTKOVID 19 SINDROMA.

Svaka osoba ima INDIVIDUALNI imuni odgovor na infekcije respiratornim virusima, pa tako i virusom  Sars Cov 2, stoga i lijek koji će dovesti do izliječenja  od akutne infekcije ne može biti nego  INDIVIDUALAN.

Znanstvena konvencionalna medicina nemože pronaći  lijek za virusne bolesti.

U znanstvenoj alopatskoj medicini se koriste lijekovi koji se daju općenito svakome jednako, a baziraju se uglavnom na antipireticima (Aspirin, Paracetamol, Lekadol) i  kortikosteroidima (Dexamethason), te ukoliko je došlo do komplikacija uzrokovanih bakterijama, tada se terapija završava antibioticima.

Ako ste preboljeli COVID 19, a zaostali su simptomi poput kroničnog umora, nespecifičnih bolova u tijelu (mišići, kosti), vrtoglavice, otežanog disanja u naporu, nespecifični osjećaj mučnine, zanošenje,  imate problema sa spavanjem i koncentracijom, tada ste razvili POSTKOVID SINDROM.

POSTKOVID SINDROM se razvija kao posljedica same virusne infekcije, a vrlo često je dodatno zakompliciran kemijskim lijekovima.

Može proći spontano, ali isto tako može jako dugo trajati, osobito kod osoba koje već pate od kroničnih zdravstvenih tegoba.

Točno određen homeopatski lijek dovodi do izliječenja i COVID 19 bolesti, kao i do izliječenja od POSTKOVID 19 SINDROMA.

Covid

Izjave zadovoljnih klijenata:

Alergijski rinitis i konjuktivitis

Samo ste 5 minuta od pomoći koju trebate

Savjetovanje usmjereno prema individualnim potrebama, željama i ciljevima klijenata